• slideIntro1
  • slideIntro2
  • slideIntro3
  • slideIntro4
  • Camere de supraveghere
  • de interior si exterior

RS-232 si RS-485

on . Posted in Articole

Standardele de comunicatii RS-232 si RS-485

In sistemele TVCI, Control Acces si Efractie sunt folosite frecvent doua standarde de comunicatie seriala, RS-232 si RS-485.

RS-232

Standardul RS-232 este o metoda de comunicatie punct la punct utilizata pe distante mici, de ordinul zecilor de metri. Protocolul a fost proiectat pentru viteze mai mici de 20Kbps, in unele aplicatii speciale atingandu-se viteze de pana la 38Kbps.
Comunicatia in acest standard se realizeaza pe 3 fire atunci cand se doreste doar transmiterea de date si pe 5 fire cand transferul este bidirectional. rs232

Conectarea terminalelor in cazul comunicatiei unidirectionale

Tehnologia TVI

on . Posted in Articole

Ce este TVI?

TVI - solutie mult asteptata care ofera rezolutie inalta 720p (1.3 MP)/1080p (2 MP) utilizand tehnologia analogica pe cablu coaxial sau UTP (prin video-balon), imbina avantajele tehnologiei IP (rezolutia mare) cu cele analogice (usurinta in programare, latenta mica) la un pret mult mai mic decat solutia IP si foarte apropiata ca si costuri de solutia analogica traditionala (1000 TVL sau mai mica).

Sisteme LPR GeoVision

on . Posted in Articole

Generalitati

Sistemele LPR (License Plate Recognition) simplifica procesul de identificare a vehiculelor printr-o recunoastere automata a numerelor de inmatriculare si ajuta la restrictionarea anumitor vehicule in diverse aplicatii.

Tehnologia LPR are la baza convertirea capturilor din poze in text si compararea cu o baza de date.
Identificarea numerelor de inmatriculare ale masinilor poate fi realizata cu orice camera, dar se recomanda folosirea echipamentelor specializate pentru o rata de recunoastere ridicata. Alti factori importanti care au legatura cu rata de recunoastere sunt viteza de deplasare si unghiul la care se afla masina fata de planul de vizualizare. In ceea ce priveste viteza, camerele de identificare dispun de un Shutter Electronic foarte rapid care faciliteaza captarea unei imagini mai clare.

Avantajele tehnologiei 960H

on . Posted in Articole

960H este rezolutia de varf folosita de sistemele DVR analogice. Aceasta ofera o rezolutie de 960x582 (format 16:9) si reprezinta un sfert din rezolutia 1080p. Noua tehnologie mareste numarul de pixeli cu aproximativ 35% fata de D1 si chiar de 5 ori fata de

Recomandari politie

on . Posted in Articole

Obiectele de valoare mare sau banii lichizi vor fi intotdeauna in atentia infractorilor, care concep cele mai ingenioase modalitati de a si le insusi, indiferent daca acestea se afla intr-un magazin, intr-un depozit sau in circulatie. Orice veriga slaba in depozitarea, manipularea sau paza acestor valori va fi speculata de raufacatori in savarsirea unei infractiuni. Contrar tuturor evidentelor, din motive greu de inteles, multi detinatori de valori ignora cele mai elementare norme de autoprotectie, devenind astfel victime sigure.